Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. 653 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, bezmlecznego lukru nog, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wegański Chleb Dyniowy, Wegański Chleb Dyniowy, oraz Wegański Chleb Dyniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325ºF i nasmaruj 4 mini-bochenki tins.In średniej wielkości miskę, połączyć mąkę, przyprawę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i salt.In duża miska, wymieszać (z dużą łyżką lub miksera) Dynia, Nog, brązowy cukier, olej, i wanilia, aż będzie gładka.Mieszać w mieszaninie mąki, aż wszystko jest po prostu połączone. Szybko staje się gładki.Podziel ciasto między przygotowane puszki, wygładzając szczyty z tyłu łyżką lub łopatką. Ciasto jest trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pieczemy chleb przez 45 do 55 minut, lub aż będzie twardy w dotyku. Po zakończeniu chleb powinien lekko odciągnąć od patelni, będzie lekko rumiany, a wykałaczka włożona w środek bochenka powinna wyjść dość czysta (kilka małych okruchów jest w porządku).
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Niech bochenki ostygną przez 10 minut, zanim popping je do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.Oprzeć się pokusie cięcia w tych bochenków, gdy jeszcze gorące. Jak każdy chleb, będą nieco kruche, gdy będą gorące, ale idealnie ujędrnią, gdy ostygną.W razie potrzeby, skropić lukrem co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół