Warzywa Marynowane Instant
Natychmiastowe marynowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 138 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, marchew, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden garnek ryżu Teriyaki z kurczakiem i warzywami + wideo (+garnek błyskawiczny), Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kalafior, marchew i seler blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 do 4 minut.
Spuścić, a następnie przenieść do żaroodpornej płytkiej miski(nie wstrząsać w zimnej wodzie, jak zwykle podczas blanszowania). Wrzucić z oliwkami i papryką wiśniową. Ciepłe warzywa wchłoną część solanki.
Połącz ocet, 1 szklankę wody, cukier, 2 zaokrąglone łyżki soli i liście laurowe w garnku. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier i sól, a następnie zalać warzywa.
Niech ostygnie, rzucając od czasu do czasu.
Podawać w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.