Warzywa Nadziewane indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 309 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierś z indyka z warzywami, Nadziewane warzywa dla niemowląt, oraz Warzywa Nadziewane Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray 2 ciężkie blachy do pieczenia z oleju roślinnego gotowania sprayu.
Dodać mieszankę warzywną i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Dodać wino i gotować, aż cała ciecz wyparuje, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
W średniej misce połącz gotowane warzywa, indyka, jajko, 1 szklankę parmezanu i mieszaninę chleba. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj składniki, aż dobrze się połączą. Łyżka nadzienia do wydrążonych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos Pomidorowy Hunt's®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Procent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok