Warstwowa sałatka Azjatycka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka sosu sriracha, zielona cebula, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warstwowy Azjatycki Dip, Egipska Sałatka Fattet (Warstwowa Sałatka Z Ciecierzycy), oraz Sałatka Azjatycka + Sos Do Sałatek Azjatyckich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij dressing, masło orzechowe i sos Sriracha do wymieszania; rozprowadź na dnie przezroczystego 2-1 / 2-qt. miska.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.