Warstwowa Bazylia-Pieczona Papryka Czerwona
Warstwowa bazylia-pieczona czerwona papryka może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, krakersy ritz, oliwki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Warstwowy-suszony-pomidor-i-bazylia, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kształt gwiazdy z 1 pieprzu, używając foremki do ciastek 1/2 cala; odstaw na bok. Paprykę posiekać i pozostałą paprykę; wymieszać z oliwkami.
W blenderze zmiksować serek śmietankowy, bazylię i czosnek na gładką masę. Umyj wannę z serem kremowym; linia z plastikową folią, z końcami rozciągającymi się nad bokiem wanny.
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki ser śmietankowy do wanny; top z mieszaniny oliwek i pozostałej mieszanki ser śmietankowy. Mocno wcisnąć do wanny z tyłu łyżki.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Ser rozprowadzić na talerzu; wyrzucić folię. Top ser posmarowany orzechami i pieprzem.