Waniliowy SOS Budyniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sosu z kremem waniliowym. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 156 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, pół na pół, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Waniliowy SOS Budyniowy, Budyń chlebowy z sosem waniliowym, oraz Świeże Owoce Z Sosem Waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pół na pół w ciężkim średnim rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Przynieś na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 30 minut.
Żółtka i cukier ubić w średniej misce do zgęstnienia. Stopniowo ubijać pół na pół z fasolą wanilii do mieszaniny żółtka. Powrót mieszaniny do tego samego rondla. Wymieszać krem na małym ogniu, aż zgęstnieje na tyle, aby pozostawić ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 6 minut (nie gotować).
Wlać do miski. Chill uncovered do zimna, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Przed użyciem należy wyrzucić waniliową fasolę.