Walnut Cinnamon Rolls
Walnut Cinnamon Rolls wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 24 grosze za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasta chlebowego, orzechy włoskie, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Walnut Raisin Cinnamon Rolls, Roladki cynamonowo-Orzechowo-jabłkowe, oraz Jabłko wypełnione cynamon Rolls z polewą z orzecha klonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto rozwałkować na 20-in. x 6-po. prostokąt.
Połącz brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon; posypać ciasto.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od długiego boku.
Pokroić w 20 plastrów, 1 w. gruby.
Miejsce w 13. x 9-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 45 protokół.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Odwróć na talerz do serwowania. W małej misce, połączyć cukier i mleko cukierników; mżawka na rolkach.