Walentynkowe muffinki Truskawkowe
Walentynkowe muffinki Truskawkowe wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, truskawki, ekstrakt z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Truskawkowe Ciasteczka Walentynkowe, Walentynkowe Ciasto Truskawkowe, oraz Truskawkowe Szkliwione Walentynkowe Pączki.
Instrukcje
Wymieszaj sok z cytryny z taką ilością mleka, ile potrzeba, aby odmierzyć 1 szklankę; odstaw mleko na 5 minut przed użyciem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Puszki do muffinów Line 24 z wkładkami papierowymi.
Śmietanę razem masło i 1 1/2 szklanki cukru w dużej misce.
Ubić jajka, po kolei; dodać ekstrakt z cytryny.
Stopniowo wymieszać skórkę z cytryny i kwaśne mleko.
Delikatnie złożyć posiekane truskawki.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól razem w innej misce.
Mieszaj mieszaninę masła z mieszaniną mąki, aż suche składniki zostaną tylko zwilżone.
Wchodzisz w czekoladowe chipsy.
Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin do około 2/3 pełne.
Na każdej babeczce ułożyć plasterek truskawek i posypać 1 łyżką białego cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 5 minut przed podaniem na ciepło.