Walentynkowe ciasteczka
Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka białek, barwnik spożywczy, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Walentynkowe Ciasteczka, Walentynkowe Ciasteczka, oraz Walentynkowe ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać cukier i dobrze wymieszać.
Dodać jajko, mleko i wanilię i połączyć. 1 szklankę mąki przesiać z proszkiem do pieczenia i wymieszać z cieście.
Dodać trochę lub wszystkie dodatkowe mąki w zależności od tego, ile ciasto może obsłużyć. Uformować na dysk, przykryć plastikiem i schłodzić w lodówce co najmniej 2 godziny.
Rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni o grubości około 1/4 cala.
Wyciąć serca z różnych wielkości foremek do ciastek i umieścić na nasmarowanej patelni arkusza.
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 8 do 10 minut, aż bardzo jasny złoty kolor.
Białka ubić razem z cukrem pudrem, tworząc lekko luźny lukier. Powinien płynąć trochę, ale nie za dużo.
Przenieść niewielką ilość do oddzielnej miski i dodać niewielką ilość czerwonego barwnika spożywczego, aby różowy lukier. Rura obręcz różowego lukru wokół krawędzi ciastka, a następnie wypełnić w środku z białym lukrem, lub po prostu rury dekoracyjne wzory na powierzchni. Ozdobić srebrnymi lub złotymi kulkami.
Pozostawić do wyschnięcia i zapakować w torby wiolonczelowe przewiązane wstążką.