Wakacyjne Ciasto Gumdrop

Wakacyjne Ciasto Gumdrop
Wakacje Gumdrop ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 1151 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz orzechy włoskie, wodę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wakacyjne Ciasteczka Gumdrop, Tort Gumdrop, oraz Gumdrop Cake 1975.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Smar 2 patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rodzynki umieścić w dużym rondlu, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień do średniej; gotować, aż rodzynki są pulchne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszaj 1 szklankę mąki z rodzynkami i dodaj krople gumy i orzechy włoskie; wymieszaj składniki z mąką. Ubij masło, brązowy cukier i jajka razem w osobnej misce, aż będzie kremowy; wymieszaj w musie jabłkowym. Wymieszać pozostałe 5 szklanek mąki, sól, cynamon, goździki i ziele angielskie do ciasta. Rozpuścić sodę oczyszczoną i gorącą wodę w małej misce i wymieszać z cieście. Fold mąki mieszaniny rodzynek do ciasta. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
RamięRamię
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
3 Szklanki Lukru Waniliowego3 Szklanki Lukru Waniliowego
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn