Wakacyjne Batony Bezglutenowe

Wakacyjne Batony Bezglutenowe
Bezglutenowe wakacje warstwy bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jeśli masz masło, mleko skondensowane, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Batony Luscious Layer, Wakacyjne Batony Toffi Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno garnka 13x9 cali z folią; spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posypać pieczenia chipsy, kokos, wiśnie i orzechy nerkowca równomiernie na częściowo upieczone skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Mleko skondensowane wlać równomiernie na mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
5
Piec 25 do 35 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru, pokrywając krawędzie paskami folii, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn