Wakacyjne Batony Bezglutenowe
Bezglutenowe wakacje warstwy bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jeśli masz masło, mleko skondensowane, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Batony Luscious Layer, Wakacyjne Batony Toffi Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno garnka 13x9 cali z folią; spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Posypać pieczenia chipsy, kokos, wiśnie i orzechy nerkowca równomiernie na częściowo upieczone skorupy.
Mleko skondensowane wlać równomiernie na mieszaninę.
Piec 25 do 35 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru, pokrywając krawędzie paskami folii, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.