Wakacyjna pieczona szynka

Wakacyjna pieczona szynka
Wakacyjna pieczona szynka to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 30 porcji. Za 2,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 308 kalorii . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako raczej niedrogi hor d'oeuvre. Jeśli masz pod ręką pietruszkę, cebulę, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 46% . Ten wynik jest solidny. Świąteczna szynka pieczona , świąteczna szynka pieczona w cydrze i świąteczna szynka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Usuń skórę z szynki; natnij powierzchnię, tworząc kształty rombu o głębokości 1/2 cala. Włóż goździk w co drugi diament; odłóż pozostałe goździki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Połóż szynkę na ruszcie w płytkiej brytfance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Połącz cebulę, czosnek, oregano, bazylię i pieprz; poklepać szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Połącz 1/2 szklanki brązowego cukru i pietruszki; posypać wierzch szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Wlać piwo imbirowe wokół szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1,5 godziny, często podlewając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Usuń szynkę z patelni; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Odcedź sok z patelni, zachowując 3 łyżki. Aby uzyskać glazurę, w małej misce połącz miód, pozostały brązowy cukier i zarezerwowane soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Zwiększ temperaturę piekarnika do 400°. Wróć szynkę na patelnię. Włóż pozostałe goździki do szynki. Połowę glazury wyłóż na szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
Połóż ananasa na szynce; posmaruj pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
12
Piec 30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 140°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia17
Magazyn