Wakacje Krótkie Żeberka

Wakacje Krótkie Żeberka
Wakacje krótkie żeberka to bez nabiału przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Mieszanka tymianku, cebuli, puszek mocnego piwa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Wakacje Krótkie Żeberka, Duszone niezbyt krótkie żeberka z gulaszem Hominy z nowej Turni na południu, oraz Żeberka Krótkie.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Krótkie żeberka posyp solą i pieprzem. Gdy olej jest gorący, zrumień krótkie żeberka partiami, aż się zrumienią ze wszystkich stron, 3 do 4 minut z każdej strony. Gdy krótkie żeberka się zrumienią, umieść warstwę kawałków marchwi i cebuli na dnie powolnej kuchenki i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
MarchewMarchew
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Na wierzchu ułożyć zrumienione mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
5
Dodaj pozostałą marchewkę i cebulę wraz z pasternakiem i rzepą. Zwiąż rozmaryn i tymianek z łodygami pietruszki i dodaj je do garnka wraz z musztardą i Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PasternakPasternak
RozmarynRozmaryn
MarchewMarchew
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RzepaRzepa
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Zalej stout, a następnie dodaj tyle wody, aby prawie pokryć zawartość. Przykryj i gotuj na niskim poziomie, aż mięso będzie bardzo miękkie, 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
WodaWoda
MięsoMięso
7
Aby podać, ostrożnie wyjmij mięso i warzywa z powolnej kuchenki. Odcedź soki. Odtłuść tłuszcz i zarezerwuj 2 szklanki soków i 1 krótkie żebro na rundę 2 przepis duszona wołowina i zupa grzybowa w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
Resztę żeberek podawaj z pozostałym sokiem i udekoruj posiekanymi liśćmi natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SokSok
żeberkażeberka

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy na krótkie żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować dwóch piwnic przy Silver Oak Russian River Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir
Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir
Nasza rosyjska dolina rzeki Pinot Noir z 2009 roku ma rubinowy kolor z fioletowymi pasemkami i złożonym nosem świeżych płatków róż, bzu, kandyzowanych jabłek, słodkich przypraw do pieczenia i odrobiny mięty pieprzowej. Ma bogaty, szeroki atak na podniebienie i nuty karmelu, toffi i dojrzałych, czerwonych owoców. To wyraziste wino ma zrównoważone wykończenie owoców, przypraw, jasnej naturalnej kwasowości i drobnoziarnistych tanin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn