Veggie Beef Tacos
Veggie Beef Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 258 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka muszli taco, mielona wołowina, mieszanka przypraw taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Veggie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Dodać mieszaninę wołowiny zgodnie z zaleceniami taco przyprawy mix etui-z wyjątkiem mieszać w czystej marchwi z wodą.
Łyżka mieszanki wołowiny do muszli taco.