użyj prawdziwego masła
Użyj prawdziwego masła może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 16,83 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi się go za pomocą prawdziwego masła. Jeśli masz pietruszkę, cebulę, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć banana, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe babeczki bananowe z kremem bananowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, Real St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko.
Instrukcje
Jeśli nie możesz znaleźć kremu w proszku, możesz zastąpić Bobs red mill beztłuszczowym suchym mlekiem w proszku, a nawet natychmiastowym mlekiem w proszku z goździków. Substytucje trochę zmienią smak, ale nadal będziesz miał ogólny pomysł. Rozgrzej piekarnik do 177°, przesiać śmietanę w proszku do cienkiej warstwy na silpat lub na pergaminie.
Piec przez 4 minuty, a następnie wyjąć z ognia. Jeśli piecze się zbyt długo, spłonie. Bądź bardzo ostrożny ze wszystkimi proszkami w piekarniku. Wszystkie przechodzą z rumianego do przypalonego w kilka sekund. Chipsy bananowe zmielić w młynku do kawy i wymieszać z prażoną śmietaną w proszku. Przepuść to przez chinois i Rezerwat.Przygotować dorsza: pokroić dorsza na kawałki 3 uncji (około dwukrotnie, co jest zalecane). Przynieś 100g wody, 100g beurre monte i green bean rounds do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj, aż woda odparuje (około 3 minut), gdy patelnia jest prawie sucha, zdejmij ją z ognia i dopraw solą. Przynieś 300 g wody i 300 g beurre monte, aby gotować na średnim ogniu, dodaj rybę i gotuj przez 2 minuty.
Wyjmij patelnię z ognia i odwróć rybę i pozostaw na patelni jeszcze dwie minuty.
Przełożyć na rozgrzewającą tacę wyłożoną pergaminem i doprawić drobną solą morską.Poszycie: weź końcówkę małej łyżki i zrób mały kopiec z proszku cytrusowego, proszku cebuli i pietruszki kolendry. Obróć je w wzór huraganu. Odkryłem, że jest to łatwiejsze i dostajesz drobniejsze linie, jeśli lekko potrząsasz płytką, aby spłaścić kopce, a następnie obracasz łyżką, aby uzyskać wzór. Pozostałe banany obrać w cienkie plasterki (3 mm), na talerzu ułożyć fasolkę szparagową i ułożyć na niej część skrzydełkową. Na wysokim brzegu posypać brązowym masłem w proszku.July 14th, 2009: 8:40 amfiled under pieczenie, odważni kucharze, deser, Kolacja, Owoce, Przepisy, pikantne, owoce morza, warzywa