Ułożone Truskawkowe Ciastka
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 236 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka cukru, truskawek, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Połączyć truskawki, cukier, ocet balsamiczny i bazylia.
Odstawić na kilka minut, mieszając od czasu do czasu, aby soki wyszły z jagód.
W dużej misce, połączyć mąkę, mleko i roztopione masło, aby ciasto. Łyżka się dollops ciasta na przygotowane blachy do pieczenia i kształt W rundy. Miejsce dollops ciasto się o 1 1/2 cala od siebie. Nie przepełniaj prześcieradeł. Być może trzeba piec w partiach, jeśli wszystkie ciasto nie pasuje na 2 blachy do pieczenia.
Piec ciastka na złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Każde ciasto pokroić na pół wzdłuż i górną dolną połowę z kilkoma truskawkami.
Drugą połowę ciasta ułożyć na wierzchu i ułożyć bitą śmietaną.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.