Upiorne Ptysie

Upiorne Ptysie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj upiornych ciasteczek. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka masła, bitą polewą w puszce, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Spooky Cream Puffs, Ptysie, oraz Chrupki z szynką i goudą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 420 stopni F. rozmrażaj ciasto francuskie w lodówce
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Do nadzienia: roztopić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać jabłka i wrzucić tak są pokryte roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodaj brązowy cukier, ekstrakt z rumu, przyprawę do ciasta z dyni i cydr jabłkowy. Wymieszać na ogniu do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
JabłecznikJabłecznik
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
5
Ułóż 1 arkusz ciasta francuskiego płasko na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Wytnij ciasto francuskie z foremkami do ciastek w kształcie Halloween, takimi jak nietoperze, dynie i duchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
7
Umieść kształty wycięcia na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek. Upewnij się, że jest wystarczająco dużo miejsca między kształtami, aby je nadmuchać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w piekarniku przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Gdy ciasto francuskie zostało upieczone ostrożnie przeciąć każdy kształt na pół jak kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
10
Masło jabłkowe rozprowadzić na dolnej połowie ciasta francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Nadzienie jabłkowe układamy na maśle jabłkowym. Na wierzch nadzienia jabłkowego nakładamy ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
12
Umieścić górną połowę puff pasty na bitą śmietaną, aby zakończyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
13
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn