Upiorne Ptysie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj upiornych ciasteczek. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka masła, bitą polewą w puszce, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Spooky Cream Puffs, Ptysie, oraz Chrupki z szynką i goudą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 420 stopni F. rozmrażaj ciasto francuskie w lodówce
Do nadzienia: roztopić masło na patelni.
Dodać jabłka i wrzucić tak są pokryte roztopionym masłem.
Dodaj brązowy cukier, ekstrakt z rumu, przyprawę do ciasta z dyni i cydr jabłkowy. Wymieszać na ogniu do zgęstnienia.
Ułóż 1 arkusz ciasta francuskiego płasko na desce do krojenia.
Wytnij ciasto francuskie z foremkami do ciastek w kształcie Halloween, takimi jak nietoperze, dynie i duchy.
Umieść kształty wycięcia na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek. Upewnij się, że jest wystarczająco dużo miejsca między kształtami, aby je nadmuchać.
Piec w piekarniku przez 20 minut.
Gdy ciasto francuskie zostało upieczone ostrożnie przeciąć każdy kształt na pół jak kanapkę.
Masło jabłkowe rozprowadzić na dolnej połowie ciasta francuskiego.
Nadzienie jabłkowe układamy na maśle jabłkowym. Na wierzch nadzienia jabłkowego nakładamy ubitą polewę.
Umieścić górną połowę puff pasty na bitą śmietaną, aby zakończyć kanapkę.