Upiorne Halloweenowe Gałki Oczne

Upiorne Halloweenowe Gałki Oczne
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Upiorne gałki oczne Halloween może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 229 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 699 fanów. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, vanillan ekstrakt, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Upiorne Gałki Oczne, Spooky Fried Mozzarellan Eyeballs Plus 5 Scary s, oraz Spooky Eats: Breadstick Bones and Meaty Eyeballs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat masło orzechowe i masło z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w cukrze i wanilii. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Schłodzone ciasto rozwałkować na małe kulki wielkości gałki ocznej i ułożyć na 2 blachach wyłożonych papierem woskowym. Przechowywać w lodówce przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Roztopić białą czekoladę i skracać w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej). Nie przegrzać lub czekolada będzie przypalić. Zanurz każdą gałkę oczną w białej czekoladzie i przenieś na woskowany papier, aż czekolada ustąpi. Można je schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszaj kilka kropli niebieskiego barwnika spożywczego do pozostałej roztopionej białej czekolady. Zrób okrągłą " tęczówkę "na górze ochłodzonej gałki ocznej i naciśnij mini chip czekoladowy w środku na" źrenicę."Aby uzyskać dodatkowe przerażające przekrwione gałki oczne, weź wykałaczkę zanurzoną w czerwonym barwniku spożywczym i stwórz zawiłe linie na oku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn