Ulubiony Sernik małego Miki

Ulubiony Sernik małego Miki
Ulubiony Sernik małego Miki wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1103 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzeszków ziemnych, masło orzechowe, graham cracker okruchy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Ulubiony Sernik małego Miki, V ' S Favorite Cheesecake Bar, oraz Ulubiony Sernik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ułóż na zewnątrz 9-calowej patelni sprężynowej folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Aby skorupa: w średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, orzeszki ziemne i cynamon. Wymieszać z masłem. Nacisnąć mieszaninę na dno i boki nieoczyszczonej 8 lub 9-calowej patelni sprężynowej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
CynamonCynamon
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby nadzienie: w dużej misce do mieszania, ubić serek, masło orzechowe, cukier, mąka i wanilia z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodaj jajka i żółtko na raz, bijąc na małej prędkości, aż do połączenia. Wymieszać w pół na pół i kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
5
Wlać ciasto do formy sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
6
Umieść patelnię w dużej patelni do pieczenia, wlej wrzącą wodę do patelni do pieczenia, aż dojdzie 1/2 drogi w górę boków formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Niech ciasto ostygnie całkowicie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn