Ulubione bułeczki Amaretto mojej siostry

Ulubione bułeczki Amaretto mojej siostry
Ulubione bułeczki Amaretto mojej siostry mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 698 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz amaretto, proszek do pieczenia, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Bułeczki z dyni z nasączonymi rodzynkami Amaretto, Babeczki Amaretto migdałowe z bitą śmietaną Amaretto, oraz Prośba siostry.

Instrukcje

1
Przed rozpoczęciem bułeczki, umieścić rodzynki w misce i przykryć Amaretto. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub aż rodzynki plump.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier AmarettoLikier Amaretto
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz suche składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokroić na maśle nożem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać okruchy. W innej misce wymieszać razem jajko, mleko, śmietanę i Amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier AmarettoLikier Amaretto
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do suchych składników i wymieszać, aż się połączy.
5
Dodać rodzynki i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
6
Wymieszać, aż ciasto się połączy. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść. Za pomocą okrągłego noża (2 lub 3 cale) pokrój ciasto. Kosmiczne bułeczki co najmniej 1-2 cale od siebie na niezgrubionym arkuszu ciasteczek. Z pozostałymi 2 łyżkami śmietany pędzel każdej górnej części bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piecz bułeczki w temperaturze 350 stopni przez 12 do 14 minut lub do momentu, gdy bułeczki będą jasnobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Bułeczki niech ostygną i pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn