Ultra Kremowe Puree Ziemniaczane
Ultra kremowe puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, ziemniaki, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ultra Kremowe Puree Ziemniaczane, Bardzo Puszyste Puree Ziemniaczane, oraz Kremowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać bulion i ziemniaki w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować przez 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić, zastrzegając bulion. Ziemniaki rozgnieść z 1/4 szklanki bulionu, śmietany, masła i czarnego pieprzu.
W razie potrzeby dodaj dodatkowy bulion do pożądanej konsystencji. Ultimate puree ziemniaczane: wymieszać 1/2 szklanki kwaśnej śmietany, 3 plastry boczku, gotowane i pokruszone (rezerwy niektóre do dekoracji), i 1/4 szklanki posiekanego świeżego szczypiorku do gorących puree ziemniaczanego.