Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym

Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Przepis gotować książkę: włoski chleb i zupa kapuściana z masłem szałwiowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 854 kalorie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz czosnek, rozmaryn, kapusta włoska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu i dodać kapustę i jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Kapustę wyjąć do dużej miski, pozostawiając wywar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wylewamy wywar delikatnie na wierzch, aż dojdzie do wierzchniej warstwy. Wciśnij ponownie w dół i posyp pozostałą fontinę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ser FontinaSer Fontina
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodać szczyptę pieprzu i skropić oliwą dobrej jakości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub do chrupiącego i złocistego na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn