Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Przepis gotować książkę: włoski chleb i zupa kapuściana z masłem szałwiowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 854 kalorie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz czosnek, rozmaryn, kapusta włoska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu i dodać kapustę i jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania