Ugotuj książkę: Pappardelle z Escarole

Ugotuj książkę: Pappardelle z Escarole
Ugotuj książkę: Pappardelle z Escarole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 336 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: duszona Eskarola z białą fasolą, Zupa z soczewicy i Escarole (Cook ' s Illustrated), oraz Ugotuj książkę: PBJ.

Instrukcje

1
Umieść duży garnek z wodą na dużym ogniu i zacznij doprowadzać go do wrzenia. Tymczasem na szerokiej patelni delikatnie rozgrzać olej z suszonymi płatkami chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj escarole, mieszając go więdną w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodać wino i wodę; częściowo przykryć patelnię, pozwalając escarole gotować przez około 6 protokół. Makaron wstawić do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn