Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny

Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny
Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Mieszanka cytryn, jajka, fasola wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: włoskie ciasto migdałowe, Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu, oraz Bezglutenowe orzeszki piniowe i pudding daktylowy z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Nasmarować 8 1/2-by-4 1/2-by-2 1/2-calowy bochenek patelni z dodatkowym masłem i linii z pieczenia pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Zmiękcz masło. Zeskrobać nasiona z ziaren wanilii. Skórkę z cytryny drobno zetrzeć na tarce. Sok 1 z cytryn. Z grubsza posiekać połowę orzeszków piniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
MasłoMasło
CytrynaCytryna
SokSok
NasionaNasiona
4
Masło i cukier ubić z nasionami wanilii, aż będą lekkie i puszyste, a następnie wymieszać jajka po kolei. Złóż mąkę, zmielone migdały i posiekane orzeszki piniowe i wymieszaj ze skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
NasionaNasiona
CukierCukier
JajkoJajko
5
Pozostałe orzeszki piniowe wymieszać z solą. Łyżkę mieszanki do patelni, posypać solonymi orzeszkami piniowymi i piec w piekarniku przez 1 godzinę. Ciasto jest gotowe, gdy szaszłyk wyjdzie czysty. Pozostawić do ostygnięcia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn