Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać gotować książkę: Boston Cream Pie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mleko, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Bostońska fasola "pieczona", Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka, oraz Ugotuj książkę: lody z brązowego chleba.
Instrukcje
1
Na ciasto Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Jajka i cukier włóż do miski miksera stojącego wyposażonego w trzepaczkę i ubijaj przez 15 minut. (Bądź cierpliwy; to długie bicie sprawia, że to ciasto jest tak lekkie i delikatne.)
Przesiać razem mąkę tortową, mąkę ciastkarską, sól i gałkę muszkatołową. Stopniowo dodawać suche składniki do ubitych jaj, kontynuując ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Posmaruj dwie okrągłe patelnie o średnicy 8,5 cala i odkurz je mąką, usuwając nadmiar. Podzielić ciasto między 2 Patelnie i piec, aż szczyty są złote i szaszłyk włożony do środka ciasta wychodzi czysty, 17-20 minut. Rozpakuj ciasto na papier woskowy lub pergamin, który został posypany cukrem.
Pozostałą szklankę mleka, skrobię kukurydzianą, żółtka, sól, wanilię i Grand Marnier, jeśli używasz. Stopniowo dodawać go do gorącego mleka, mieszając drewnianą łyżką, aż krem będzie gęsty i gładki, około 20 minut. Trzymaj ciepło na niskim poziomie i wymieszaj z dna patelni, aby krem nie przypalił się. Masło wymieszać, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand Marnier
Tabliczka Półsłodkiej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Do polewy czekoladowej, podgrzać czekoladę i śmietanę w małej ciężkiej patelni na małym ogniu, mieszając, aż stopią się i będą gładkie (lub podgrzewać przez około 1 minutę w kuchence mikrofalowej, a następnie wymieszać śmietanę i czekoladę razem).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Galaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Aby złożyć, podziel każde ciasto na 2 warstwy, rozprowadź dolne warstwy schłodzonym kremem, połóż na górnych warstwach i równomiernie rozprowadź polewę czekoladową na wierzchu.