Ugotuj książkę: trufle z białej czekolady

Ugotuj książkę: trufle z białej czekolady
Gotuj książkę: trufle z białej czekolady mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 28 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka śmietany, sól koszerna, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gotuj książkę: słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, Ugotuj książkę: solone karmelowo-słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, oraz Ugotuj książkę: ciasteczka z żurawiną i białą czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W robocie kuchennym drobno posiekaj pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozłóż je na blasze do pieczenia i tosty, aż będą pachnące, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Wyjąć je z piekarnika i ostudzić arkusz na stojaku. Gdy ostygnie, zmiel pistacje na drobną mąkę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przenieś je do płytkiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać około 2 cale wody do średniego rondla i doprowadzić go do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Do żaroodpornej miski włożyć białą czekoladę, skórkę cytrynową i sól i umieścić na gotującej się wodzie. Mieszaj, aż biała czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wyjmij miskę z ognia i delikatnie ubijaj śmietanę, aż będzie całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Niech ganache ostygnie do temperatury pokojowej, około 2 godzin. Następnie przykryj powierzchnię kawałkiem folii i przechowuj w lodówce, aż ustawi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Korzystanie melon baller lub 1/2-calowy środek łyżeczka i filiżanka ciepłej wody do czyszczenia miarki w razie potrzeby między kulkami, scoop ganache do 28 jeden-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
11
Tocz każdą kulkę między rękami, aż będzie okrągła,a następnie tocz ją w opiekanych mielonych pistacjach, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Trufle można przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni lub w lodówce do 2 tygodni. Przechowuj je z dodatkowymi tostami pistacjowymi posypanymi na górze, które utrzymują powleczone trufle i zapobiegają ocieraniu się o siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
TrufleTrufle
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn