Ubrane porady dotyczące wołowiny
Dressed-Up Beef Tips mogą być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 11 g białka i 14 g tłuszczu. Za 68 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, fasolkę szparagową, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 25%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Porady z wołowiną z sosem, Porady z wołowiną na ziemniakach i Porady z wołowiną La Concha.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, bulion i wino, aż uzyskasz gładką masę; odłożyć na bok. Na dużej patelni podsmaż fasolę, marchewkę i cebulę na maśle przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Dodaj końcówki wołowiny; przegrzać. Wymieszaj bulion i dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszać z pietruszką.