Tłuczone ziemniaki Yukon Gold z masłem chrzanowym
Puree Yukon złote ziemniaki z masłem chrzanowym może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pietruszkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Yukon Gold Puree Ziemniaczane, Kremowe Puree Yukon Gold Potatoes, oraz Puree Yukon Gold Potatoes Recipe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować masło chrzanowe, podgrzej małą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki na patelni; gotować 1 minutę.
Połączyć szalotki, masło, pietruszka, i chrzan w małej misce; dobrze wymieszać.
Przenieść mieszaninę masła do arkusza folii. Uformuj mieszankę masła w 3-calowy kłodę, używając plastikowej folii, aby pomóc w formowaniu. Owinąć dziennik szczelnie w folię i przechowywać w lodówce, aż firma.
Aby przygotować ziemniaki, umieść ziemniaki i liść laurowy w dużym rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do przetargu; drenaż. Odrzuć liść laurowy. Naciśnij ziemniaki przez ricer lub młyn żywności do dużej miski.
Połącz mleko i bulion w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do ciepłego.
Dodaj mieszaninę mleka, śmietanę, sól i pieprz do ziemniaków, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Podawać z masłem chrzanowym.