Twaróg Grejpfrutowy

Twaróg Grejpfrutowy
Twarożek grejpfrutowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, żółtka, sok grejpfrutowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Twaróg Grejpfrutowy, Twarożek Grejpfrutowy Imbirowy, oraz Tarta Twarogowa Grejpfrutowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w górnej części podwójnego kotła, dobrze mieszając trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 10 minut), ciągle mieszając. Przecedzić mieszaninę soku przez drobne sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać masło, dobrze mieszając trzepaczką. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn