Twarożek-Bułka Cynamonowa Małpi Chleb
Twarożek-bułka Cynamonowa Małpi chleb wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 242 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu po masło, grands!® łuszczące się bułeczki cynamonowe, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Bułka cynamonowa bułka z serem śmietankowym z lukrem, Cynamon migdałowy ciemna czekolada Małpi chleb z serem śmietankowym mżawka, oraz Babeczki Z Bułeczkami Cynamonowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. smar 12-cup karbowany tube ciasto pan ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
Pokrój blok twarogu na 24 równe kostki. (Zacznij od podzielenia bloku o połowę, aby mieć 2 cienkie kawałki, a następnie pociąć każdą cienką połowę na 12 równych kwadratów.)
Odstawić lukier z bułeczek cynamonowych. Oddziel każdą puszkę ciasta na 5 rolek; rozwiń każdą rolkę i pokrój każdą na pół.
Weź kawałek ciasta i złóż go, aby uzyskać kształt prostokąta o grubości 1 warstwy ciasta.
Ułożyć w cieście kwadrat twarogu, złożyć na cieście i delikatnie zagniatać wokół twarogu. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Na patelni ułożyć kulki ciasta wypełnione twarogiem.
Na wierzchu ułożyć kawałki masła.
Piec 40 do 45 minut lub aż złoty kolor w poprzek góry. Cool 10 minut; uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania na patelni i odwróć; usuń patelnię. Schłodzić 10 minut dłużej.
Mżawka zarezerwowana lukrem na wierzchu chleba, pozwalając niektórym mżawka w dół. Rozłóż, aby służyć; podawać na ciepło.