Tuńczyk zapiekany w sosie Chardonnay
Pan Seared Tunan w sosie Chardonnay może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 35g białka, oraz 43g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę dla niemowląt, groszek mange-touts, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Pieczone Foie Gras z redukcją grejpfruta Chardonnay, oraz Zapiekany tuńczyk Ahi z sosem Chimichurri dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.