Tuńczyk z salsą pomarańczowo-pieprzową

Tuńczyk z salsą pomarańczowo-pieprzową
Tuńczyk z salsą pomarańczowo-pieprzową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 81g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 12,62 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pomarańcze pępkowe, ocet z czerwonego wina, grubą sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ten przepis od Martha Stewart ma 5 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Czarny Tuńczyk Z Salsą Z Pomarańczy, Steki Z Okonia Morskiego Z Salsą Pomarańczową (Lub Tuńczykiem), oraz Steki Z Okonia Morskiego Z Salsą Pomarańczową (Lub Tuńczykiem) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn