Tuńczyk, Szparagi I Nowa Sałatka Ziemniaczana Ze Szczypiorkiem Vinaigrette I

Tuńczyk, Szparagi I Nowa Sałatka Ziemniaczana Ze Szczypiorkiem Vinaigrette I
Tuńczyk, szparagi i Nowa Sałatka ziemniaczana ze szczypiorkiem Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 696 kalorii, 25g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj na twardo, importowanego tuńczyka, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka z tuńczyka, szparagów i nowych ziemniaków ze szczypiorkiem Vinaigrette i smażonymi kaparami, Sałatka z makaronem ziemniaczanym i zieloną fasolką ze szczypiorkiem-Dijon Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonych nowych ziemniaków, szparagów i ciecierzycy z bazylią cytrynową Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Puree pierwsze 5 składników w blenderze, aż będzie gładka. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj olej roślinny, a następnie oliwę z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.Gotować szparagi w dużej patelni wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
2
Przełóż szparagi do patelni o wymiarach 13x9x2 cali z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Szparagi odcedzić i osuszyć. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 8 godzin wcześniej. Owiń w ręczniki papierowe, a następnie plastikowe i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć ziemniaki o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
6
Posypać solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 10 do 15 minut, w zależności od wielkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
7
Odcedzić; ostudzić 5 minut.
8
Miejsce w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj 1/4 szklanki vinaigrette; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać kapary i smażyć, aż kapary będą chrupiące i otwarte jak kwiaty, często mieszając, 45 do 60 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kapary Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Czy z wyprzedzeniem ziemniaki i kapary mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KaparyKapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
12
Odstawić w temperaturze pokojowej.
13
Szparagi umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Dodać 2 łyżki winegret i wrzucić do herbu. Wrzucić ziemniaki ponownie płaszcz, dodając 1 więcej łyżki winegret, jeśli suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ZiemniakZiemniak
15
Umieścić Zielenie i rzodkiewki w innej dużej misce. Wrzucić tyle vinaigrette do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RzodkiewkaRzodkiewka
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Na dużym talerzu rozłóż zieleninę i rzodkiewkę. Ułóż ziemniaki, szparagi, jajka i tuńczyka na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ZiemniakZiemniak
RzodkiewkaRzodkiewka
ZieloniZieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JajkoJajko
TuńczykTuńczyk
17
Skropić trochę vinaigrette nad tuńczykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TuńczykTuńczyk
18
W razie potrzeby posypać smażonymi kaparami i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
SzczypiorekSzczypiorek

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn