Tuscan Puree Ciecierzyca

Tuscan Puree Ciecierzyca
Tuscan puree ciecierzyca może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grillowanego chleba wiejskiego, pomidorów, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska Wieprzowina I Ciecierzyca Ze Szpinakiem, Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, oraz Tuńczyk Toskański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ciecierzycę wlać do durszlaka i opłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Dobrze spuścić.
4
Umieść ciecierzycę w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać bulion z kurczaka i pulsować, aż ciecierzyca są grubo puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
6
W średnim (10-calowym) patelni saute rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj pomidora i saute przez 3 do 4 protokół, aż pomidor zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
9
Dodać ciecierzycę, mieszając połączyć z pomidorami i czosnkiem. Gotować przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do ogrzania. Z ognia wymieszać parmezan, natkę pietruszki, sok z cytryny, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu i smak przypraw. Stos w misce, skropić dodatkową oliwą z oliwek i podawać z kawałkami grillowanego wiejskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb WiejskiChleb Wiejski
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn