Turcja Enchiladas
Turcja Enchiladas wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera cheddar, tortille kukurydziane, beztłuszczowy Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać brak soli dodane pomidory pokrojone w kostkę można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Turcja Enchiladas, oraz Turcja Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować indyka w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając, aż kruszy.
Dodaj 1 szklankę salsy i następne 2 składniki. Gotować, aż ser się roztopi, często mieszając.
Wyjąć mieszaninę indyka z patelni; odstawić.
Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąca. Obie strony tortilli posmarować sprayem do gotowania.
Miejsce 1 tortilla w patelni. Gotować 15 sekund z każdej strony. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki indyka przez środek tortilli.
Roll up; umieść szew w dół w 13 - x 9-x 2-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami i mieszaniną indyka.
Połączyć pozostałe salsy, pomidory, i kminek; wlać tortille.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
Posypać rozdrobnionym serem i odstawić na 2 minuty.
Umieść 1/2 szklanki sałaty na każdym talerzu. Ułóż dwie enchiladas na sałacie na każdym talerzu. Do każdej porcji doprawić 1 łyżką kwaśnej śmietany.