Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 412 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, loki czekoladowe, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Trójwarstwowy Placek Błotny, Baton Czekoladowy Trójwarstwowy, oraz Sernik Trójwarstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć okruchy i masło; naciśnij na dole i po bokach ungreased 9-in. talerz ciasta.
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3
Wlać do skorupy; w razie potrzeby posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
W dużej misce ubij mleko i budyń przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu. Łyżka 1-1 / 2 szklanki budyniu do skorupy. Połowę ubitej polewy wymieszać z pozostałym budyniem, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Rozłóż na budyniu; wierzch z pozostałą bitą polewą. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny.