Grillowana Cukinia Bulgur Pilaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną cukinię Bulgur Pilaf spróbuj. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cukinia Köfte z Buraczano-Bulgur Pilaf, Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, oraz Bulgur Pilaf.
Instrukcje
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek, cebula, i seler; smażyć 3 protokół.
Dodać wodę i bulgur; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 11 minut.
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu; pokryć sprayem do gotowania. Ćwiartka cukinii. Grill cukinia 5 minut; kostki.
Połącz bulgur, cukinię, pietruszkę, sól i pieprz.
Podawać z cytrynowymi klinami.