Bulgur W Stylu Tabbouleh
Bulgur w stylu Tabbouleh może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 92 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, zielonej cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulgur: Grecka Tabbouleh, Sałatka Bulgur Tabbouleh, oraz Zupa Tabbouleh z soczewicą i bulgurem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku zagotować wodę i niegotowany bulgur. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Połącz bulgur, pietruszka, pomidor, ogórek, sok z cytryny, oliwa z oliwek, kminek, sól i zieloną cebulę w dużej misce; wymieszaj, aby połączyć.