Sos żurawinowy, jabłkowy i orzechowy

Sos żurawinowy, jabłkowy i orzechowy
Żurawina, jabłko i sos orzechowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, żurawinę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka z sosem żurawinowym Jabłko orzech, Jabłko Żurawina Orzech Sałatka, oraz Konserwy żurawinowe, jabłkowe i orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty lub do rozpuszczenia cukru, często mieszając. Wymieszać z jabłkiem, imbirem, pieprzem i żurawiną; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
ImbirImbir
PieprzPieprz
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką. Ostudzić; wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn