Trzypiętrowy Mini Reubens
Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Mieszanka pikantnej musztardy brązowej, peklowanej wołowiny, kiszonej kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Triple-Decker Quesadilla, Vegemite Triple Decker Sandwich, oraz Triple-Decker Salmon Club dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy plasterek sera przeciąć na pół w poprzek, a następnie przeciąć każdą połowę po przekątnej, tworząc 2 Trójkąty.
Toast 6 kromek chleba; rozprowadzić sos równomiernie na 1 stronie każdego plastra.
Roztopione masło posmarować po 1 stronie każdej kromki pozostałego chleba.
Umieścić 6 kromek chleba, maślane boki w dół, na powierzchni roboczej; rozprowadzić po 1 łyżeczce musztardy. Pastrami podzielić równomiernie na kromkach chleba pokrytego musztardą, na wierzchu wyłożyć 2 łyżki kiszonej kapusty, 1 Trójkąt serowy i 1 kromkę chleba tostowego. Wołowinę kroi się równomiernie na kromkach chleba w sosie; na wierzchu dwie łyżki kiszonej kapusty, 1 Trójkąt serowy i pozostałe kromki chleba, boki maślane do góry. Bezpieczne kanapki z wykałaczkami.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni lub patelni na średnim ogniu. Kanapki gotować 6 do 10 minut, obracając raz, aż lekko rumiane i ser topi.
Używając noża elektrycznego lub noża ząbkowanego, ostrożnie pokrój każdą kanapkę na 4 prostokąty. Zabezpiecz każdą mini kanapkę 6-calowym bambusowym szpikulcem.