Trzcina Jagnięca Wolno Pieczona
Wolno pieczone golonki jagnięce zajmują mniej więcej 3 godziny i 38 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. To danie główne ma 338 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pieprz, musztarda dijon, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Trzcina Jagnięca Wolno Pieczona, Powoli pieczone zioła i czosnek jagnięce Shanks, oraz Slow Cooker Lamb Shanks.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w mini robocie kuchennym.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju; proces aż drobno zmielone.
Jagnięcinę posypać równomiernie solą i pieprzem; przykryć mieszanką ziołową.
Umieścić jagnięcinę w jednej warstwie w dużej patelni żaroodpornej; piec w 450 przez 30 minut, obracając po 20 minut.
Zmniejszyć ciepło do 225 (nie usuwać jagnięciny).
Jagnięcinę przykryć folią.
Piec dodatkowe 2 1/2 godziny lub aż jagnięcina będzie miękka.
Wyjąć jagnięcinę z patelni; ogrzać.
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki lub miski o dwóch filiżankach.
Wlać krople do worka; odstawić 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę i ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
Odcedzić 1/2 szklanki kapie do miski, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz. Powrót kapanie i wino do patelni na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 8 protokół).
Wyjąć 2 łyżki mieszanki wina z patelni; wymieszać z mąką. Powrót mieszaniny mąki na patelnię; gotować przez 2 minuty lub aż lekko gruby.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Połączyć musztardę i 1 1/2 łyżeczki oleju w małej misce; pędzla równomiernie jagnięciny.
Grzyby umieścić w robocie kuchennym; proces do drobno zmielone.
Połączyć mielone grzyby i panko w płytkim naczyniu. Wrzucić mieszaninę panko z pozostałymi 2 łyżkami oleju. Równomiernie nacisnąć mieszankę panko na jagnięcinę.
Umieścić jagnięcinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 4 minuty lub do złotego koloru, obracając po 2 minutach.