Truskawkowe Napoleony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Truskawkowe Napoleons spróbować. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Idź do sklepu po mleko, krakersy graham, env. knox gelatine i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sernik Truskawkowy Napoleon, Napoleony Truskawkowo-Jagodowe, oraz Sernik Truskawkowy Napoleon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę mlekiem w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować na małym ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając.
Dodać cukier; mieszać do rozpuszczenia. Lekko schłodzić.
W blenderze umieścić jogurt, ser ricotta i skórkę z cytryny; przykryć. Zmiksować na gładką masę. Stopniowo dodawać mieszaninę żelatyny, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wlać do średniej miski; przykryć. Przechowywać w lodówce 30 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać z truskawkami. Przechowywać w lodówce dodatkowe 30 min. lub do momentu uzyskania konsystencji mieszanki. Wierzch każdy z 12 kwadratów Grahama z 2 łyżkami. mieszanki truskawek; przykryć każdy drugim kwadratem Grahama. Powtórz warstwy raz. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki deserów przechowywać w lodówce.