Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel

Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel
Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 8G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Trufle z ciemnej czekolady z Fleur de Sel, Karmelowo - czekoladowe trufle z Fleur de Sel, oraz Ugotuj książkę: Fleur Burger z truflami.

Instrukcje

1
Mikrofalówka 8 oz. czekoladę w szklanej misce na wysokości 1 minuty lub do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz cukier i wodę w małym ciężkim rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, delikatnie mieszając. Nadal gotować na wolnym ogniu, bez mieszania, około 7 minut lub aż syrop będzie złoty, szczotkując boki patelni szczotką do ciasta zanurzoną w wodzie; zdjąć patelnię z ognia. Ostrożnie dodać śmietanę (mieszanina będzie bańki). Powrót patelni na małym ogniu, i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w 1/4 łyżeczki. fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć z ognia.
4
Do roztopionej czekolady dodać śmietanę, wymieszać, aż będzie gładka i ostudzić. Przykryć i schłodzić 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Umieść kakao w misce. Kształt mieszaniny czekolady na 1 "kulki (użyliśmy 1" lody miarki); roll w kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieścić kulki truflowe na blasze do pieczenia; schłodzić do jędrności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Miejsce 12 oz. czekolada w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, aż termometr włożony do czekolady rejestruje 115.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Zdjąć górną wkładkę; pracując szybko, zanurzyć trufle w roztopionej czekoladzie, całkowicie pokryć. Wyciągnij trufle małym widelcem, pozwalając nadmiar czekolady kapać. W razie potrzeby przechyl podwójną wkładkę kotła,aby ułatwić zanurzanie i powlekanie. Powrót górnej wkładki do podgrzewania co kilka minut, aby utrzymać czekoladę w 11
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
9
Przenieść trufle do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
10
Trufle lekko posypać dodatkowym fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
TrufleTrufle
11
Odstawić, aż czekolada powłoka jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
12
* Ważne jest, aby rondel z roztopioną czekoladą w temperaturze 115, aby pokryć trufle. Jako przewodnik użyj cukierków lub termometru cyfrowego, łatwo dostępnego w lokalnym sklepie Kucharskim. Gdy ta czekoladowa powłoka stwardnieje na cukierkach, użyczy miłej chrupki, gdy ją ugryziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn