Trufle Do-It-Yourself

Trufle Do-It-Yourself
Przepis zrób to sam trufle mogą być wykonane w około 5 godzin i 45 minut. Na $3.94 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 144. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1070 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga rumu, masła, mielonego kardamonu i ciężkiej śmietany. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Trufle, Trufle Pecan Pie, oraz Trufle Miętowe.

Instrukcje

1
Płaszcz trufle
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
2
W dużym rondlu, doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu. W dużej misce, połączyć posiekaną czekoladę z masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Gorącą śmietanę polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
4
Odstawić, aż czekolada i masło stopią się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
5
Ubić ganache, aż będzie gładki i lśniący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Płaszcz trufle
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
7
Ganache podzielić na 4 miski. Aby go doprawić, Dodaj do każdej partii rum, olejek miętowy, espresso lub kardamon. Przykryć ganache i przechowywać w lodówce do firmy, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Płaszcz trufle
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
9
Linia 3 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Używając łyżki do lodów o wielkości 1 łyżki stołowej, upuść łyżki ganache na blachy do pieczenia. Schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Płaszcz trufle
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
11
Łyżka powłoki do małych miseczek. Zwilż ręce lodowatą wodą i zwiń ganache w kulki, a następnie zwiń powłoki. Pakuj trufle w ozdobne torby lub pudełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrufleTrufle
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje144
Ocena Zdrowia14
Magazyn