Trufle Choco-Tato
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Choco-Tato trufle spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 9 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żółtka, masła, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Siedmiominutowe trufle Choco-migdałowe, Ciasto Tato, oraz Sałatka Mock-Tato (zdrowa i świetnie smakuje!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W podwójnym kotle lub metalowej misce nad gotującą się wodą, podgrzej chipsy czekoladowe, niesłodzoną czekoladę i masło, aż się stopią, często ubijając.
Ubić niewielką ilość mieszanki do żółtka. Powrót wszystko do ciepła, trzepanie stale. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem, pekanami, puree ziemniaczanym i irlandzką śmietaną. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub aż łatwy w obsłudze. Kształt do 1-in. jaja.
Trufle zwijamy w kakao lub dodatkowe orzeszki pekan. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do firmy. Przechowywać w lodówce.