Tropikalna Sałatka szpinakowa z ciepłymi owocami Vinaigrette

Tropikalna Sałatka szpinakowa z ciepłymi owocami Vinaigrette
Tropikalna Sałatka szpinakowa z ciepłymi owocami Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 133 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka żurawiny, curry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu przykryć suszoną żurawinę i borówki wrzącą wodą i odstawić do zmięknięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dobrze spuścić.
3
Rozgrzać olej w tym samym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać curry i czosnek i gotować na małym ogniu przez 1 minutę; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Dodać miód, sól i cayenne, a następnie ubić sok pomarańczowy. Wymieszać suszone owoce i doprowadzić do duszenia. W dużej misce, wrzucić szpinak z gorącym sosem i podawać na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn