Tourtier-Six Pie

Tourtier-Six Pie
Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,64 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz królika, zad wołowy, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Butterfinger Pie, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek pomidorowy Sandy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce przesiać mąkę z solą. Zrobić studnię w środku i dodać masło i smalec pokrojony w drobną kostkę.
2
Lekko wymieszać z końcówkami palców wraz z lodowatą wodą. Uformować na gładkie ciasto. Podzielić na 2 dyski, owinąć folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
3
Umieść wszystkie mięso przez drobną maszynkę do mielenia.
4
Cebulę umieścić na suchej patelni na małym ogniu i dodać mięso. Pozostawić do smażenia delikatnie na własnym tłuszczu. Kiedy soki zaczynają tworzyć się na dnie patelni, doprawiamy cynamonem, zielem angielskim, solą i pieprzem. Mięso zwilżyć wodą i gotować bardzo delikatnie przykryte przez 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Ziemniaki ugotować w wodzie.
5
Odsącz i zacier. Pozostawić do ostygnięcia.
6
Dodać mieszankę mięsną do zimnych puree ziemniaczanego i dokładnie połączyć. Doprawić większą ilością soli, do smaku, jeśli to konieczne.
7
Rozwałkować 1 krążek ciasta i umieścić w 10-calowym talerzu ciasta.
8
Szczotkuj powierzchnię białkiem jajka. Nakłuć podstawę i wypełnić mieszanką mięsa, pakując lekko i wygładzając powierzchnię.
9
Rozwałkować drugi krążek ciasta. Obrzeże pomaluj białkiem jajka i umieść pokrywkę ciasta na wierzchu. Zabezpiecz krawędzie, zaciskając je razem. Pomaluj ciasto żółtkiem i piecz przez 40 minut.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn