Tosty Pomidorowe Tandetne
Ten przepis zawiera 4 porcje z 396 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, czosnek, ser gruyere i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cheesy Texas Toast, Tosty z bekonem i pora, oraz Ciepły i tandetny Dip z karczochami z grzankami podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb na blasze do pieczenia i smażyć na lekko złoty z obu stron.
W małej misce ubić 2 łyżki oliwy z oliwek z czosnkiem i bazylią; równomiernie posmarować chlebem tostowym. Pomidory doprawiamy solą i pieprzem; na każdej kromce chleba układamy warstwę pomidorów. Pozostałe plasterki pomidora posiekać i odstawić na sałatkę. Wierzch chleba równomiernie z gruyere, mozzarellą i parmezanem. Wróć do brojlera i gotuj, aż ser się rozpuści, około 2 minut.
W dużej misce ubić ocet i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem.
Dodać zielenie i zarezerwowane posiekane pomidory i wrzucić.
Tosty serowe podawać z sałatką i frytkami.
Zdjęcia: Antonis Achilleos