Zupa ziemniaczana z podwójną kukurydzą
Zupa ziemniaczana z podwójną kukurydzą jest bezglutenowe danie główne. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 294 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sos worcestershire, zmniejszona sodu rosół z kurczaka, mleko odparowane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Potato and Corn Chowder, Slow Cooker Potato and Corn Chowder, oraz Slow Cooker Cheesy Potato Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3 do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem odparowanego mleka.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin, aż ziemniaki będą miękkie. Tuż przed podaniem zwiększyć ciepło do wysokiego ustawienia. Wymieszać z mlekiem; przykryć i gotować przez 5 minut lub aż zupa będzie gorąca.