Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać twarożek Francuski tosty Piec z polewą truskawkową spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 530 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, truskawek, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jagody, można śledzić to danie główne z Tarta limonkowa z jeżynami i jagodami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dyniowe tosty francuskie zapiekane z serem śmietankowym, Tosty Francuskie Z Serem Truskawkowym, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Serem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Na każdej z 12 kromek chleba rozprowadzić około 1 łyżki serka śmietankowego. Top z pozostałych kromek chleba, aby 12 kanapki.
Umieścić kanapki w naczyniu do pieczenia na pokrycie dna patelni.
W średniej misce ubić jajka.
Dodaj mleko, 1/4 szklanki cukru, sól i cynamon; beat dobrze.
Wlać kanapki w naczyniu do pieczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej 5 minut. Odwróć kanapki. Przykryć; przechowywać w lodówce około 8 godzin lub na noc.
Posiekać 1 szklankę truskawek. (Przechowywać w lodówce pozostałe jagody.) W niemetalowej misce delikatnie wymieszać posiekane truskawki, 1/4 szklanki cukru i amaretto. Przykryć; przechowywać w lodówce około 8 godzin lub na noc.
Piekarnik rozgrzać do 204°. odsunąć naczynie do pieczenia; skropić kanapki roztopionym masłem.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie pokroić pozostałe truskawki i dodać z jagodami do schłodzonej mieszanki truskawkowej; lekko wymieszać.
Podawać tosty francuskie z polewą jagodową.